De ondernemer

Ik weet het niet beter dan de ondernemer.
De ondernemer weet het heel goed, maar kan het soms niet snel genoeg vinden.
Die oplossing, dat antwoord op die prangende vraag, soms weten we het samen gewoon beter.

Een bedrijf hebben betekent heel veel weten en kunnen, maar ook alle ballen in de lucht houden.
Strategie, marketing, sales, klantenbinding, productkennis, vakkennis, financiën, wetgeving en personeelszaken. 

Het is veel en het is best een uitdaging om het allemaal alleen te doen.
U bent de oprichter, de directeur, de innovator, de lijm in het bedrijf, de alleskunner.

Nee he? Nou, het kan wel….maar het hoeft niet!

Iedere professional presteert op zijn best met een coach. Dat is al veel langer bekend, meestal onder de noemer ondernemerscoach.
Deze ondernemerscoach spiegelt, daagt uit, haalt u even uit uw tunnel, zet dat blik met verse ideeën op tafel, ziet de kans die u bijna zou missen.
Samen zorgen we dat uw bedrijf er echt staat, stevig, groeiend, ontwikkelend. Daarnaast zorg ik er bovendien voor dat het plan ook wordt uitgevoerd en ik neem daarbij graag de HR kant voor mijn rekening, als dat nodig is.
Is er nog niet echt ontwikkeling op de HR processen geweest, dan zet ik de basis op. Is die basis er al wel, dan ondersteun ik in de groeifase, de al aanwezige HR medewerker, als die daarbij een steuntje in de rug kan gebruiken.

De MKB Mentor is er voor bedrijven die niet alleen een sparringpartner nodig hebben, maar dit ook meeneemt in de organisatie en zorgt dat er iets mee gebeurt: de vertaalslag maken in praktische, pragmatische vorm, haalbaar en werkbaar. Want dan wordt u de beste versie van uzelf. 

Het resultaat: Ik weet wat u beweegt, blij maakt en wat goed is voor uw bedrijf en uw mensen. Dat vertalen naar beleid, proces en mens is waar ik energie van krijg! Die energie geef ik graag terug aan de organisatie. 

menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram