Ondernemercoach

Ik ben wat ik noem ‘bedrijfsvolwassen’. Net zoals vele anderen heb ik er al aardig wat kilometers opzitten in het bedrijfsleven, in verschillende functies / branches en met diverse omgevingsfactoren om rekening mee te houden. Ik weet hoe een bedrijf is opgebouwd, werkt (of zou moeten werken) maar ook waarom mensen bepaald gedrag vertonen en hoe je de oorzaak kan vinden. Dat, samen met mijn HR expertise, maakt dat ik voor jou een waardevolle sparringpartner ben. Wij klankborden, ik spiegel en vraag door, gooi soms een knuppel in jouw hoenderhok en stel jou de lastige vragen. Maar ik denk ook met je mee voor het vinden van een antwoord.

In een traject van 1 jaar (mag ook langer) sparren wij 1 x per maand over wat je bezighoudt.Dat kost je 2 tot 2,5 uur. Tegen mij kun je alles zeggen, maar ik ook tegen jou.

Deze bijeenkomsten zijn erop gericht om hardop te kunnen denken, waardevolle vragen te genereren en daar ook antwoord op te krijgen. Inzichten door mij als klankbord in te zetten.

Daarnaast kun je mij inzetten om het gesprek met je managers / werknemers aan te gaan. In de vorm van ontwikkelgesprekken of omdat je een verandering wilt inzetten en hen daarbij met de neus in de goede richting wilt zetten. Hoe denken zij over zaken? Wat zijn hun ideeën, wensen? Dat neem je mee want dat is onderdeel van het succesvol veranderen.

De eerste bijeenkomst is een kennismaking en dus kosteloos. Want zonder de klik gebeurt er niks.

Bel me gerust, dan maken we een afspraak. Mailen mag ook.

menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram