Matrixmethode

Ik wil niet weten wat u heeft meegemaakt. Dat heeft ook geen zin, het wordt er niet anders van. 
Waar het wel anders van wordt is om u te helpen bij het ontladen en opruimen van de triggers. De ontladen herinnering blijft, maar zonder de vervelende triggers. Somatische klachten pakt u ook zelf aan, onder begeleiding van het MatriXmethodeproces. 

De 5 beloftes van de MatriXmethode

- Voor ieder probleem tussen de oren
- Zonder de inhoud van het probleem te delen
- Wat is aangepakt, is blijvend opgelost
- Voor iedereen bereikbaar en toepasbaar
- Zelf eigen problemen voorkomen en oplossen

Voor iedereen die een hulpvraag heeft voor zijn of haar gedoe tussen de oren, is de MatriXmethode van Ingrid Stoop® de bewezen oplossing. 
Problemen die in het verleden zijn ontstaan of mogelijk in de toekomst gaan gebeuren, worden op de eigen manier opgelost door de persoon zelf. 

Het doel: mentale problemen oplossen en voorkomen, zoals moeite met informatie onthouden, overwerkte emoties, een vol hoofd/stress, angsten, trauma's, tinnitus, (S)OLK - onverklaarbare pijnklachten.

Iedereen heeft een eigen, praktisch brein. Daardoor heeft ieder individu een eigen, innerlijke beleving en een eigen, unieke oplossing voor mentale belemmeringen. 

De MatriXmethode is ontwikkeld om kinderen met leerproblemen te leren hoe ze moeten leren. Dat klinkt misschien gek, totdat je erover gaat nadenken. Waar slaan wij kennis op? Hoe halen we het terug? Het lijkt vanzelf te gaan. Toch is dat niet zo. En als iemand dat moeilijk vindt en alle informatie dwarrelt door elkaar, vindt niks zijn weg naar buiten. Dat frustreert. Dus daarom is deze methode ontwikkeld. 

We geven de hersenen een opruimsysteem. Ook volwassenen vinden het fijn om bijvoorbeeld 's avonds even op te ruimen, zodat het hoofd rustig is en het lijf echt rust krijgt.

Trauma en angst

Bij het Hoofd Opruimen komen we vanzelf zaken tegen die we eigenlijk liever niet bewaren. Iedereen weet van zichzelf wel of er nare fragmenten zijn opgeslagen tijdens het leven. Die fragmenten kunnen triggers veroorzaken, waardoor ineens de beleving volledig terugkomt. Dat noemen we dan een trauma. Die trauma-beleving kan heel ernstig zijn. Zelfs een geur kan de beleving weer terugbrengen, maar vaak is het beeldfragment en een gevoel wat erbij wordt ervaren.

Ervaar zelf de kracht van uw eigen brein en los het 'gedoe-tussen-de-oren' op met behulp van de MatriXmethode.  

menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram