het praktische brien

Door de trigger op uw eigen manier op te lossen, zonder iets te hoeven vertellen, pakt u weer de regie over uw eigen brein terug. Uw brein is zo slim dat het herinneringen maakt. Het is ook zo slim dat het de nare triggers eruit kan halen.

De kracht van jouw brein is ongekend!

De praktische uitleg van de MatriXmethode is het MatriXwerkmodel©. U gaat aan het werk met de boosdoener, localiseert de trigger en haalt de lading er vanaf. Het wordt daarna als een positieve of neutrale herinnering opgeslagen.

Het zal u vast niet verbazen dat er ook op de werkvloer nog werk aan de winkel is. Zoals bijvoorbeeld bij het verwerken van verlies.

In het artikel Rouw op de werkvloer zien we de effecten van onverwerkte rouw en onvoldoende steun voor de verwerking. Veel mensen blijven de rauwe rand voelen en herstellen nooit echt helemaal. Met de MatriXmethode kunt u het nare gevoel erbij eindelijk opruimen en plaats maken voor de fijne herinneringen.

_____________

Artikel “Rouw op de Werkvloer”; Bron: NOS NIEUWS 9-7-2020; Door Karen Eshuis

menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram