Wie kan jou beter vertellen wat er gebeurt
dan de mensen die het hebben ervaren.
Ik laat graag de mensen aan het woord.

Het een andere plek geven in je ‘zijn’.

 

Sylvia vertelde me over de MatriXmethode en wat het voor mensen kan doen die – misschien zelfs onbewust – worstelen met (oude) vraagstukken of op een doodlopend spoor zitten, waardoor de zo gewenste verandering/verbetering niet ingezet kan worden of stagneert. 

Ik was zeer benieuwd en wilde wel eens ervaren wat het was en vooral wat het voor mij zou doen in de heftige roerige tijd waarin ik op dat moment verkeerde, met moeilijke keuzes waar ik niet helemaal uit kwam en maar bleef rondlopen in cirkels wat frustreerde.

 Wat gebeurde er:

Uitgaande van het “hier en nu”, zonder dat de problematiek helemaal hoeft te worden verteld en uitgediept, word je met gerichte vragen toe geleid naar je gevoel en ervaring op dat moment. Door de vraagstellingen in de methodiek krijg je zicht op wát de onderliggende lagen zijn waardoor het zo zwaar en moeilijk is, maar óók hoe je daar zelf de regie weer over kan verkrijgen en het een andere plek kan geven in je ‘zijn’ en leven waardoor de belemmeringen vervagen/verdwijnen.

 Voor mij werkte het – zelfs na 1 sessie al – als een grondige voorjaarsschoonmaak, waardoor ik vrijer en met meer ruimte weer verder kon met het maken van keuzes en het zetten van stappen in een nieuwe richting.   

 De MatriXmethode, maar ook en vooral de manier waarop Sylvia deze toepast, met alle aandacht voor de persoon, het oppakken van je signalen en het benoemen en doorvragen, was voor mij een zeer waardevolle stap die ik absoluut kan aanraden.  Bedankt!!

 Marianne

Praat-therapie is niets voor mij

 

Tot enkele weken geleden had ik nog nooit van de MatriXmethode gehoord.

Ik was op zoek naar een manier om de restanten en symptomen van mijn trauma’s verder op te ruimen en kwam zodoende uit bij Sylvia.

Met enige argwaan heb ik stippen op papier gezet, haar opdrachten opgevolgd, gevoel en gedachten visueel gemaakt en schoongeveegd.

Praat-therapie is niets voor mij, hands on aanpakken en doorgaan past bij mij, vandaar MatriX. Sinds de MatriXsessie heb ik ruimte in mijn hoofd en mijn lijf, heb ik meer grip en innerlijke controle en ligt angst niet voortdurend op de loer zodat ik me goed kan ontspannen.

Ik raad deze methode aan omdat het je brengt waar je naar zoekt, mij althans wel. Ik raad Sylvia aan omdat ze je rustig, vertrouwd en stevig begeleid en het pad voor de toekomst helpt te effenen.

Met dank,

Anoniem

Onze dochter voelde zich heel veilig

 

Sylvia en ik praten nog wel eens samen tijdens het wandelen met de hond. Zo gaan die dingen vaker heb ik gemerkt dat je tijdens de gewone dagelijkse zaken de mooiste aanvullingen in je leven tegenkomt. En zo was het ook met de MatriXmethode…

Onze dochter had een heel vervelende gebeurtenis ervaren die ze maar niet kon loslaten. De beelden achtervolgden haar. Zo erg dat ze niet meer kon slapen en overdag was de concentratie ver te zoeken op school bv. Eenmaal thuis was het huilen of in slaap vallen. Ik wist niet meer wat te doen.

Sylvia bood aan om de MatriXmethode toe te passen bij haar en ze wilde dit wel doen diezelfde dag nog!!! Sylvia zou de volgende dag op vakantie gaan maar wilde uit alle liefde thuis komen om onze dochter hierin te ondersteunen.

Ik kan hier eigenlijk heel kort over zijn. Het was een heel fijn warm gesprek waarbij onze dochter niet naar de inhoud hoeft. Sylvia kon heel goed aanvoelen wanneer ze een stapje verder kon gaan bij haar. Onze dochter heeft zich in dit kleine uurtje heel erg veilig gevoeld. En was erg verbaasd over het resultaat! Ik kon Sylvia diezelfde avond al een berichtje sturen dat dochter lief heerlijk lag te slapen! De volgende dagen kregen wij berichtjes van Sylvia vanuit Italie hoe het ging met onze dochter. En alle dagen weer konden wij reageren met positief nieuws.

De beelden waren meteen weg. De geluiden na een dag of 2. Het slapen ging heel veel beter vanaf dag 1.

wij kunnen dus iedereen Sylvia van harte aanbevelen! En zo ook de MatriXmethode. Het is een methode waarbij je niet naar de pijn hoeft. Een methode die voor jong en oud toepasbaar is en blijvend in de verandering die het brengt.

Sylvia nogmaals bedankt voor je betrokkenheid en heel erg veel succes met je bedrijf! Ik hoop dat heel veel mensen de rust mogen vinden die wij bij jou hebben gehaald!

Met warme groet,

Miranda

Zonder onder woorden te moeten brengen waarvoor ik er precies zat, kon ze mij toch verder helpen.

 

Ik ben heel tevreden over de MatriXmethode en wat het mij heeft gebracht over de afgelopen drie maanden!

Een tijdje geleden kwam ik met de vraag bij mijn moeder of zij iemand kende die een vriend van mij verder zou kunnen helpen. Hij liep tegen het een en ander aan en gaf aan dat normale therapie niet echt werkte. Zij vertelde mij op dat moment over de MatriXmethode en dat Sylvia dit doet. Dit maakte me behoorlijk nieuwsgierig en ik wilde ook voor mezelf graag wat meer weten.

Om deze reden nam ik contact op met Sylvia om uitleg te krijgen over wat de MatriXmethode nou precies inhoudt. Wat Sylvia vertelde sprak me zo aan dat ik het zelf ook wilde uitproberen. Binnen anderhalve week hadden we een afspraak staan en heeft Sylvia mij meteen gecoacht. Ik liep onder andere tegen het feit aan dat ik veel balletjes hoog probeerde te houden en dat emoties nogal heftig konden aankomen. Hier wilde ik graag vanaf, maar ik wist niet zo goed hoe. Zonder onder woorden te moeten brengen waarvoor ik er precies zat, kon Sylvia mij toch verder helpen. We hebben heel rustig 4 punten voor mij bij langsgelopen.

 Tussendoor vroeg Sylvia geregeld hoe het gevoel/de situatie/het beeld nu nog was. Hier was ik heel blij mee want zo konden we samen kijken of er extra aandacht nodig was voor een bepaald punt. Na de coaching merkte ik dat de hevigheid van de emoties was weggenomen en dit werd sinds de eerste week na de coaching steeds zichtbaarder. Ook nu voel ik de verbetering nog steeds: het is makkelijk om te blijven relativeren en ik zit beter in mijn vel.

 Eerder heb ik ook EMDR gehad maar omdat het vooral om gevoel ging en niet om beelden die ik voor ogen kon halen werkte dit bij mij niet genoeg.

 Ik zou de Matrixmethode aanraden voor mensen als zij moeite hebben met het leggen van de vinger op wát er precies is: Sylvia helpt je ermee om de vinger op de zere plek te leggen en dit vervolgens te veranderen in een neutraal gevoel. Persoonlijk vond ik het heel fijn dat het zo snel kon. De coaching vond thuis plaats wat mij ook gemakkelijk liet voelen.  Achteraf  heeft Sylvia meermaals contact opgenomen om te zien hoe het met me gaat wat ik ook gigantisch waardeer. Al met al zou ik zeker weer bij Sylvia willen komen mocht ik in de toekomst nog ergens tegenaan lopen.

Ik heb wel therapie gehad, in het verleden en dat werkt even. Het geeft inzicht, maar op een dieper niveau lijkt elke keer weer hetzelfde patroon terug te keren.

 

Sylvia heeft me van de MatriXmethode vertelt. En haar enthousiasme werkt zeer aanstekelijk. Ik werd er nieuwsgierig naar en mocht het een keer ervaren.

Ik herken patronen bij mezelf, die niet bijdragen aan de stappen die ik wil zetten. Op de één of andere manier weet ik wel dat ik die patronen heb, maar weet ik niet hoe ik ze kan ombuigen, zodat ik er geen last meer van heb. Ze staan in de weg, in elk geval en opruimen is wel heel fijn.

Ik heb wel therapie gehad, in het verleden en dat werkt even. Het geeft inzicht, maar op een dieper niveau lijkt elke keer weer hetzelfde patroon terug te keren. Overtuigingen, dat ik het niet kan, dat ik het niet waard ben, dat ik net zo goed kan opgeven, want een ander is toch beter dan ik.

Ik vind het bizar simpel in verhouding tot het effect. Het effect is namelijk heel groot, al na één sessie, merk ik een groot verschil. Gedachtes die nieuw voor me zijn, komen nu als vanzelf op: misschien is het wel leuk, is het leven wel leuk en is het allemaal niet zo ernstig als er een keertje iets mis gaat. Dat zegt niets over de waarde die ik heb of over de intentie waarmee ik heb gedaan wat ik heb gedaan.

Ik zou het aanraden, omdat het werkt. Zo simpel is het eigenlijk. Net zo simpel als de methode je helpt bij het opruimen van blokkades of patronen. Door een nieuwe route in je beleving te creëren, is er ineens ruimte voor andere gedachtes. Iedereen die klaar is met de moeilijk te doorbreken patronen en graag ruimte wil creëren in het hoofd en het lijf, zou ik de MatriXmethode aanraden.

Sylvia, ik kan er nog steeds niet bij, hoe zo’n verschil die sessie heeft gemaakt. Zo simpel, het lijkt haast niet in verhouding tot elkaar te staan. Misschien is dat een andere overtuiging die in de weg staat: pas als je hard werkt, kan je verandering bewerkstelligen. Maar dat is met de MatriXmethode helemaal niet zo. Dank je wel voor de introductie, je gaat er nog veel mensen blij mee maken!

Warme groet,
Liedeke

menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram