MatriXmethode

MatrixMethode

Ik ben vooral geinteresseerd geraakt in deze methode omdat het heel goed kan worden toegepast op de werkvloer. Zonder interventie van buitenaf, langdurige trajecten vermijden door de korte interventies met de MatriXmethode. 
Iemand die te lang rondloopt met trauma's, angst en problemen die zich daardoor ontwikkelen, valt uiteindelijk uit. Het lijf wordt er ziek van, het hoofd blokkeert. Mensen laten gedrag zien wat eigenlijk niet bij ze past, het lijf is zichzelf aan het beschermen. En dan zegt het lijf een keer "Nu is het genoeg!". 
Letterlijke uitval, we noemen het een burn-out. De burn-out is vaak een opeenstapeling van niet opgeloste zaken uit een heel lange periode. Door de MatriXmethode in te zetten kan in korte tijd al veel worden bereikt. 

Mensen zeggen wel eens dat iets 'tussen de oren' zit. Dat is ook zo, letterlijk. Er zit een traumatische ervaring, verpakt in een plaatje, filmpje of gevoel in het hoofd of lijf. Dat noemen we de trigger. Niemand ziet het of voelt het, alleen u. Op een scan zal het niet zichtbaar zijn, maar het is voor u maar al te echt. Dat is de kracht van uw brein. En precies die kracht gebruik ik om u te helpen dat nare plaatje, filmpje of gevoel aan te pakken. 

Angst, trauma, somatische pijn en zelfs een nare gewoonte waar u vanaf wilt, we lossen het op. 


Meer informatie

Jouw praktische brein

Door de trigger op uw eigen manier op te lossen, zonder iets te hoeven vertellen, pakt u weer de regie over uw eigen brein terug.
Uw brein is zo slim dat het herinneringen maakt.
Het is ook zo slim dat het de nare triggers eruit kan halen.

Meer informatie

MatriXmethode ervaring

Wie kan jou beter vertellen wat er gebeurt dan de mensen die het hebben ervaren.

Ik laat graag de mensen aan het woord. 

Meer informatie

kracht van matrix

Kijk en leer over de kracht van het eigen brein door middel van beeld en geluid. 

Meer informatie
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram